MediaWatch

Amerikansk forlag dropper udgivelse af bog efter optøjer

Det store amerikanske forlag Simon & Schuster skrinlægger nu en udgivelse af republikansk senator, som kritiseres for rolle i forsøg på at vælte præsidentvalget.

Foto: ALEX EDELMAN/AFP/Ritzau Scanpix

Læsere, der havde set frem til den republikanske senator Josh Hawleys kommende bog om techgiganternes pres på markedet, er torsdag aften blevet skuffet. Det store amerikanske forlag Simon & Schuster har besluttet at skrotte udgivelsen af bogen, skriver New York Times.

Beslutningen er truffet, efter Josh Hawley, der støtter Trump, er blevet kritiseret for at forsøge at vælge det amerikanske præsidentvalg, efter Joe Biden blev erklæret vinder, og opildne til de voldelige optøjer tidligere på ugen.

"Vi er ikke nået letsindigt frem til den her beslutning," lyder det fra Simon & Schuster i en udtalelse, der fortsætter:

"Som forlag vil det altid være vores mission at forstærke variationen af stemmer og synspunkter. Samtidig tager vi vores større ansvar som borgere alvorligt, og vi kan ikke støtte senator Hawley efter hans rolle i, hvad der blev en farlig trussel."

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs