MediaWatch

Studiebogsplatformen Lix lukker og slukker

Selskabet bag den digitale platform Lix kaster håndklædet i ringen, fordi det ikke er lykkedes at finde en bæredygtig forretningsmodel.

Anders Holck Povlsen ejer gennem selskabet Brightfolk hovedparten af Lix Technologies. | Foto: Joachim Ladefoged/Ritzau Scanpix

Efter selskabet bag en digital studiebogsplatform baseret på en abonnementsforretning i 2017 blev vurderet til at være 90 mio. kr. værd, har virksomheden nu tre år senere valgt at lukke og slukke, fordi forretningen ikke er lykkedes med at vinde fodfæste. Det oplyser Lix i en mail til brugerne og er efterfølgende blevet bekræftet af bestyrelsesformand Henrik Løvig Jensen over for Berlingske.

"Vi lukker ned i al mindelighed. Vi er grundlæggende ikke lykkedes med at få tilstrækkeligt med brugere og indhold fra forlag på platformen, så det er årsagen," siger Henrik Løvig Jensen til Berlingske og understreger, at beslutningen er truffet i ejerkredsen og altså ikke er en konkurs.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Lav tilslutning fra kunderne til Netflix' spilleplatform

Inden udgangen af 2022 vil Netflix have fordoblet sit udbud af mobilspil. Men på de ni måneder siden lanceringen af de første spil, har kun en lille del af abonnenterne udvidet deres Netflix-forbrug fra TV til også at gælde gaming.

Efter 18 år er det slut med NFL på Viaplay

Siden 2004 har danske fans kunnet følge amerikansk fodbold på Viaplays kanaler, men nu er det slut: Markedet har forandret sig for meget, lyder det fra Viaplay Group, der hidtil har siddet på rettighederne.

Lindhardt og Ringhof ser gevinst i forskelligheder med nykøbte Clio

Med overtagelsen af edtech-selskabet Clio har Lindhardt og Ringhof Uddannelse forstærket sin topposition på markedet for lærermidler. En ny, samlet platform vil stå klar inden for ”et års tid”, siger direktør. Konsolideringen vil også betyde afskedigelser bl.a. af Clios adm. direktør.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs