MediaWatch

Studiebogsplatformen Lix lukker og slukker

Selskabet bag den digitale platform Lix kaster håndklædet i ringen, fordi det ikke er lykkedes at finde en bæredygtig forretningsmodel.

Anders Holck Povlsen ejer gennem selskabet Brightfolk hovedparten af Lix Technologies. | Foto: Joachim Ladefoged/Ritzau Scanpix

Efter selskabet bag en digital studiebogsplatform baseret på en abonnementsforretning i 2017 blev vurderet til at være 90 mio. kr. værd, har virksomheden nu tre år senere valgt at lukke og slukke, fordi forretningen ikke er lykkedes med at vinde fodfæste. Det oplyser Lix i en mail til brugerne og er efterfølgende blevet bekræftet af bestyrelsesformand Henrik Løvig Jensen over for Berlingske.

"Vi lukker ned i al mindelighed. Vi er grundlæggende ikke lykkedes med at få tilstrækkeligt med brugere og indhold fra forlag på platformen, så det er årsagen," siger Henrik Løvig Jensen til Berlingske og understreger, at beslutningen er truffet i ejerkredsen og altså ikke er en konkurs.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

TV 2 i Norge opruster digitalt

Egmonts store norske tv-forretning øger bemandingen på tv2.no med 30 stillinger som led i en digital opgrading, der bl.a. skal styrke nyhedsformidlingen på breaking.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs