MediaWatch

Undervisningsforlag henter ny direktør fra konkurrent

Markedschefen hos undervisningsforlaget Alinea, som er en del af Egmont, får titel af forlagsdirektør i Dafolo Forlag, som bl.a. udgiver pædagogiske og psykologisk faglitteratur til skoler og institutioner.

Dafolo Forlag udgiver bl.a faglitteratur henvendt til skolelærere. | Foto: Miriam Dalsgaard/Ritzau Scanpix

Til august sætter Mette Boye sig i stolen som direktør for Dafolo Forlag og Kompetenceudvikling. Det oplyser Dafolos adm. direktør Henrik Brandt til Bogmarkedet.

Mette Boye kommer fra en stilling som markedschef hos det Egmont-ejede undervisningsforlag Alinea, hvor hun har arbejdet med strategi og forretningsudvikling for flere forlag, herunder Afabeta, Akademisk Forlag, Specialpædagogisk Forlag og Lindhardt & Ringhof Uddannelse.

Dafolo Forlag udgiver blandt andet digital og trykt faglitteratur inden for pædagogik og psykologi rettet mod bl.a. lærere, pædagoger og skoleledere. Ud over forlagsaktiviteter beskæftiger Dafolo sig også med bl.a. ekspedition og distributionsløsninger for andre forlag.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Illustreret Videnskab hentede ny chefredaktør med fortid på B.T., Sam Productions meldte om sikker sejlads gennem 2021, inden modvind ramte i 2022, og rundspørge viste begrænset vilje til at betale for podcasts. Dét og meget mere kan du blive klogere på i denne uges overflyvning over mediebranchen.

Flertal vil af med spilreklamer

Et flertal af den danske befolkning mener, at spilreklamer bør forbydes. Det viser en meningsmåling, som Jyllands-Posten har fået lavet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs