MediaWatch

Gyldendal jagter kræfter til læringsportal om teknologiforståelse

Gyldendal er i gang med at udvikle en digital platform til faget teknologiforståelse, og nu søger forlaget it-professionelle, som skal være forfattere og udvikle undervisningsforløb.

Astrid Ravn Skovse, redaktør og projektleder for Gyldendals platform til teknologiforståelse. | Foto: PR/Gyldendal

Forlaget Gyldendal arbejder på en digital platform til faget teknologiforståelse. Nu er processen nået dertil, hvor der skal findes personer med viden inden for it og digitalisering, som skal være forfattere af fagbøger og stå for undervisningsforløb.

"Vi søger de gode praktikere, som er i stand til at bringe fagligheden i spil på en måde, som kan implementeres i klasserne," siger Astrid Ravn Skovse, redaktør og projektleder for portalen, til ITWatch.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Foreløbig kulmination på "grønlandssagen", Sjællandske køber op, sunde producentbundlinjer og TV 2 Play når nye kundehøjder. Mediebranchen har ikke ligget på den lade side i sommervarmen - få overblikket med ugens overflyvning.

Facebook lancerer podcast-funktion

Podcastproducenter får en ny kanal at nå potentielle lyttere på, når den sociale medieplatform i næste uge introducerer en særskilt podcast-funktion.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs