MediaWatch

Ny direktør: Det er vigtigt for os at bevare Modtryk som selvstændigt forlag

Det har været centralt for Modtryk at kunne fortsætte som selvejet forlag i en tid, hvor mange bliver opkøbt af de store forlagshuse, lyder det fra kommende direktør, der i foråret overtager ledelsen af forlaget.

Malene Schioldan bliver ny direktør for forlaget Modtryk pr. 1. april 2019. Hun har de seneste 10 år været salgschef samme sted. | Foto: PR/Modtryk

Der er et generationsskifte på trapperne i forlaget Modtryk, efter mangeårig direktør Ilse Nørr onsdag meddelte, hun træder tilbage 1. april for at gå på pension. Hun bliver afløst på posten af Malene Schioldan, der er medejer af forlaget og har været salgschef gennem de seneste 10 år.

Der er ikke planer om de store omlægninger i forbindelse med ledelsesskiftet, lyder det fra Malene Schioldan. Alene det at skulle finde en ny balance uden Ilse Nørr, der gennem de seneste 30 år har sat tonen for forlagets udvikling, siden det i 1970'erne blev etableret med et socialistisk udgangspunkt, er omvæltning nok for i år, fortæller hun.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Opskalering i Egmont, tv-tal fra året der gik og oprustning på cybersikkerhed har været med til at sætte farve på denne uge i den danske mediebranche. Få overblik over paletten med denne briefing.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs