MediaWatch

Momenta kom ud af første leveår med "forventeligt" underskud

Ungt forlag med tidligere B.T.-chefredaktør i spidsen fik røde tal på bundlinjen i sit første regnskabsår. Det er som forventet, lyder det fra direktør og ejer, der vil skrue op for antallet af udgivelser.

Olav Skaaning Andersen, direktør og ejer, Forlaget Momenta.

Forlaget Momenta, som Olav Skaaning Andersen, tidligere chefredaktør på B.T., er direktør for og ejer af, havde røde tal på bundlinjen i sit første leveår. Det viser forlagets første årsregnskab, der dækker perioden fra etableringen i foråret 2017 frem til 30. juni 2018.

Bruttofortjenesten landede på lige under 150.000 kr. På bundlinjen står et minus på lidt over 180.000 kr. Olav Skaaning Andersen er ikke overrasket over, at forlagets første leveår resulterede i et underskud.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

"Helt generelt synes jeg selvfølgelig, at vi chefredaktører skal stille op"

Principielt bør mediechefer også stille op til kritiske interviews, når medierne forventer det samme af fx politikere, mener Berlingskes chefredaktør, Tom Jensen, efter kritik fra tidl. statsminister af manglende interviews med B.T.'s ansv. chefredaktør Michael Dyrby i kølvandet på dokumentarfilmen om metoo på TV 2.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs