MediaWatch

Milliardhandel øger Berlingske-ejers interesse for TV 2

Efter at have lagt mere end 1,5 mia. kr. for belgiske radio- og tv-aktiviteter er appetitten ikke blevet mindre for danske TV 2 – tværtimod, siger Christian Van Thillo, topchef i den belgiske ejer af Berlingske Media, i sjældent interview.

Foto: PR/De Persgroep

I en handel til 217,5 mio. euro, ca. 1,6 mia. kr., satte Berlingske Medias ejer, De Persgroep, sig i går på det fulde ejerskab af medieselskabet Medialaan.

Selskabet står bl.a. bag den største kommercielle tv-station i Flandern, VTM, der i lighed med danske TV 2 er forpligtet til at sende nyheder – og har en hovedandel af tv-reklamemarkedet.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Organisationer: EU-afgørelse baner vej for digital nulmoms på magasiner

EU's ministerråd har godkendt en ændring af et momsdirektiv, som giver EU's medlemslande større fleksibilitet i forhold til at indføre fx nulmoms. Ifølge Danske Medier, Grakom og Dansk Erhverv er det et grønt lys fra EU-side til at udvide digital nulmoms til digitale magasiner i Danmark.

DR-chef stopper efter sag om grænseoverskridende adfærd

DR har indledt en personalesag imod en chef for at have opført sig i strid med DR's interne kodeks for god adfærd. Chefen er stoppet, oplyser DR, der i januar vil foretage en anonym undersøgelse internt om omfanget af krænkende adfærd. DR-chef erkender og undskylder i opslag på Facebook. (Opdateret)

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs