MediaWatch

Jyllands-Posten kaster sig over podcasts

TV 2-vært bliver frontfigur i ny satsning på litteratur på Jyllands-Posten, som består af en ugentlig podcast og klumme og en månedlig tur ud i landet.

Cecilie Frøkjær bliver vært for podcasten "Frøkjær og forfatterne". | Foto: Stine Bidstrup/PR/Jyllands-Posten

Jyllands-Posten vil ikke bare læses, men fremover også lyttes til af brugerne. I dag har avisen premiere på sin første podcast, der har litteratur som sit omdrejningspunkt, oplyser avisen i en pressemeddelelse.

Podcasten hedder "Frøkjær og forfatterne" og har Cecilie Frøkjær, der i en lang årrække var fast vært på TV 2 og nu er tilknyttet på freelancebasis, som vært. I podcasten vil hun interviewe bogaktuelle forfattere, og podcasten bliver udgivet hver torsdag kl. 19. Derudover vil der hver fredag komme en klumme i den trykte avis og på jp.dk ud af bestræbelserne.

"Cecilie Frøkjær er en af de mest begavede og naturlige interviewere i Danmark. Hun mestrer på én gang at være ualmindeligt godt selskab og at efterlade os med viden og oplevelser, som læsere og lyttere kan bruge til noget. Med den profil - og med hendes store kærlighed til og viden om netop bøger - supplerer hun lige netop Jyllands-Postens daglige ambitioner," udtaler Jacob Nybroe, chefredaktør for Jyllands-Posten, i meddelelsen.

Litteratursatsningen vil derudover en gang om måneden bevæge sig ud i landet og præsentere sig for et livepublikum. Det sker første gang 28. september i Vejle.

Disclaimer: MediaWatch er en del af Watch Medier under JP/Politikens Hus, men har redaktionel frihed til at dække JP/Politikens Hus som alle andre medievirksomheder. Medarbejderne på MediaWatch og Watch Medier sidder på egen adresse og deltager ikke i orienterende medarbejdermøder i JP/Politikens Hus.

Mere fra MediaWatch

"Vi tror, samfundet er mere klar til at betale for nyheder"

Investeringen i nye digitale, abonnementsbaserede lokalmedier øger konkurrencen om læserne i bl.a. det østjyske område, men adm. direktør Jesper Rosener afviser, at Jysk Fynske Mediers udrulning af en stribe nichemedier er starten på en ny kamp om læsere.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs