MediaWatch

Jens Grund bliver ansv. chefredaktør for BTMX

Den tidligere chefredaktør på Berlingske er udnævnt som permanent ansv. chefredaktør for BTMX.

Efter at have været konstitueret i rollen som ansv. chefredaktør på BTMX siden fusionen sætter Jens Grund sig nu permanent til rette i stillingen.

Berlingske Media meddeler i en pressemeddelelse, at Jens Grund er udpeget som ansv. chefredaktør for fusionsmediet. Siden fusionen af BT og MX i BTMX i begyndelsen af året har Jens Grund været konstitueret som ansv. chefredaktør. Dengang var meldingen ellers, at rollen kun var midlertidig, indtil BTMX havde fundet en endelig ansv. chefredaktør.

Ligesom hidtil vil Jens Grund have reference til Thomas Raun, adm. direktør for BTMX. Chefredaktør Jonas Rathje fortsætter i sin stilling med reference til Jens Grund, oplyser Berlingske Media.

"Jeg sætter stor pris på det samarbejde, jeg har haft med Jens Grund i disse travle måneder. To virksomheder med hver deres medarbejdere og forskellige måder at gøre tingene på skulle lægges sammen samtidig med, at vi skulle opretholde den redaktionelle kvalitet. Alt det har Jens mestret på en meget overbevisende måde. Jeg er derfor rigtigt glad for, at han vil påtage sig opgaven permanent," udtaler Thomas Raun i meddelelsen.

Skulle oprindeligt tilbage

Jens Grund udtaler i meddelelsen, at det oprindeligt var planen, at han skulle tilbage til Berlingske, hvor han kom fra en stilling som chefredaktør.

"Men jeg må tilstå, at vores nye medievirksomhed rummer så meget potentiale og har så fantastiske medarbejdere, at jeg fik sværere og sværere ved at skulle forlade dem igen. Jeg har derfor besluttet at forlade Berlingske og slutte mig permanent til BTMX-holdet. Og det glæder jeg mig rigtigt meget til," udtaler Jens Grund i meddelelsen.

I forbindelse med at Jens Grund blev konstitueret som ansv. chefredaktør for BTMX, blev Jakob Weiss og Anna Libak konstitueret som chefredaktører på Berlingske med reference til ansvarshavende chefredaktør Tom Jensen. Berlingske Media oplyser, at Tom Jensen "inden for en kort periode" vil melde ud, hvordan den permanente redaktionelle ledelsesstruktur på Berlingske fremover skal se ud.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere