MediaWatch

Berlingske klar til start på spil-området

Også Berlingske Media er klar til at trykke på knappen til flere initiativer vedrørende spil, hvis liberaliseringen af lovgivningen falder på plads i EU.

Hverken B.T. eller Ekstra Bladet har holdt sig tilbage med at annoncere for betting-firmaer, selvom det er i strid med gældende spillelovgivningen - der nu forventes liberaliseret.

Sker det, bliver det også muligt at udbyde hasardspil, og det har fanget opmærksomheden  hos Lisbeth Knudsen, koncernchef Berlingske Media.

"Vi interesserer os i høj grad for det område og anser det som en naturlig del af vores akvititeter i forlængelse af vores stærke sportsdækning, hvis vi nu endelig får en liberalisering. Vi har stået i startblokken meget længe, så det bliver en spændende dag, hvis afgørelsen kommer i dag," siger hun og tilføjer: 

"Vi har brugt mellemtiden til at undersøge markedet for samarbejdspartnere, og vi er klar til at foretage næste skridt meget hurtigt, hvis der åbnes 1. januar."

Også Ekstra Bladets ansv. chefredaktør Poul Madsen ser frem til liberaliseringen og har "en hel række planer liggende i skuffen", som vil bliver rullet ud, når lovgivningen tillader det. 

- TBH

Mere fra MediaWatch

ViacomCBS sælger studiebygninger i milliardhandel

Den amerikanske mediekoncern ViacomCBS skiller sig af med over en million kvadratmeter studieområder og -bygninger, som har dannet ramme om et væld af tv-shows og optagelser af serier og film siden 1928.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs