MediaWatch

Nyt politisk magasin i Berlingske

Berlingskes samarbejde med Mandag Morgen resulterer i et nyt politisk magasin, der hver mandag vil udkomme sammen med avisen.

Berlingskes nye politiske magasin, Politiko, skal udarbejdes i samarbejde mellem den politiske redaktion og avisens debat-, Business og Indlands-redaktioner, ligesom der hver uge vil være sider, der er leveret af Mandag Morgen. Politiko udkommer første gang i slutningen af denne måned og vil derefter udkomme sammen med Berlingske Tidende hver mandag, skriver journalisten.dk.

Magasinet vil igennem nyheder, analyser og debat sætte fokus på velfærdsdebatten op til det kommende folketingsvalg.

"Vores ambition er, at Berlingske Media og Mandag Morgen i fællesskab kan sætte nye dagsordner og udvikle nye standarder for den politiske debat. Vi ønsker at inspirere politikerne til at søge nye løsninger på de største udfordringer," siger Mandag Morgen's administrerende direktør, Erik Rasmussen.

Sammen med magasinet lanceres sitet politiko.dk, der vil bringe meningsmålinger og yderligere debat.

Uafhængigt af samarbejdet med Berlingske har Mandag Morgen i dag stiftet et politisk parti. ’Fremtidens Danmark’ består af 14 fremtrædende personer fra den private og offentlige sektor, bl.a. Mandag Morgens grundlægger Erik Rasmussen og kokken Claus Meyer. Partiet opstiller dog ikke til det kommende folketingsvalg, men vil den kommende tid på at føre en anderledes valgkamp, der sætter Danmarks fremtidige levegrundlag på dagsordenen.

- SF 

Mere fra MediaWatch

Top 20: Sæsonfinaler trak færre live-seere

Efterårets største danske underholdningsformater rundede sæsonen af i sidste uge, men i modsætning til sidste år nåede finaleprogrammerne med en enkelt undtagelse ikke over en mio. live-seere.

Nent udfaser Viafree og går i partnerskab med ViacomCBS

Nent trækker i 2022 stikket på sin reklamefinansierede streamingplatform i Norden, Viafree, til fordel for et partnerskab med en af verdens spillere inden for annoncefinansieret streaming. Nent skal fortsat stå for lokalt annoncesalg.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs