MediaWatch

Gyldent håndtryk til hollandsk Mecom-boss

Den tidligere chef for Mecoms hollandske medieselskab, Wegener, har fået 17 millioner kr. for sine 43 år i virksomheden.

Tidligere direktør for hollandske Wegener, Joop Munsterman, modtager i forbindelse med sin fratrædelse 17,4 millioner kroner fra moderselskabet, Mecom. Det skriver den hollandske avis Financieele Dagblad.

Munstermans afgang kommer oven på et uroligt efterår i Mecom-koncernen, der stadig ikke har fundet en ny øverste chef. Rygterne har blandt andet svirret om planer om frasalg af dele af Mecoms selskaber, og avisen De Telegraf skriver, at Joop Munsterman planlægger at byde på Wegener.

Wegener er Mecoms største indtægstkilde og har ifølge De Telegraf en værdi på 270 millioner euro. Siden sommer har forholdet til Mecom dog været anstrengt, hvilket blandt andet kom til udtryk, da Lisbeth Knudsen kritiserede virksomheden for at have problemer med indstillingen.

- SF
 

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Opsigelse i Ekstra Bladets ledelse, Podimo henter trecifret millionbeløb og Zentropa-chef frygter "international leverpostej" i dansk fiktiion er nogle af de vinde, der har blæst og formet det danske medielandskab i denne uge. Få dit overblik her.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs