MediaWatch

Fornuftigt 3. kvartal for North Media

Med en nettoomsætning på 265,4 mio. kr. har North Media, der udgiver Søndagsavisen, løftet sig med 8,5 pct. i forhold til sidste år.

Tredje kvartal endte fornuftigt for North Media, der blandt andet står bag Søndagsavisen og distributionsselskabet Forbruger-Kontakt.

Nettoomsætningen lød på 265,4 mio. kr. (indeks 108,5 i forhold til 2009) og EBIT landede på 17,7, skriver North Media i en selskabsmeddelelse.

Det betyder, at koncernen fastholder forventningerne til året som helhed: En omsætning på op mod 1,1 mia. kr. og et overskud på mellem 90 og 110 mio. kr.

Foreløbig har North Media indstillet forsøget på at sælge Forbruger-Kontakt, som blandt andet uddeler reklameblade for Dansk Supermarked og Coop.

- ON

Mere fra MediaWatch

Berlingske skipper papiraviser på helligdage - andre fastholder

Berlingske har skippet den trykte avis på helligdage, men andre vil fastholde printudgave viser MediaWatch-rundspørge. På længere sigt kan danske søndagsaviser på tryk dog være truede ifølge en medieforsker, fordi en stor del af indtægtsgrundlaget er forsvundet.

Tidligere EB-sportschef skifter ind hos Tipsbladet

Efter at være blevet opsagt som del af chefredaktør Henrik Qvortrups ændringer i Ekstra Bladets holdopstilling er avisens tidligere sportschef blevet en del af Tipsbladet som led i en digital oprustning.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs