MediaWatch

Tillidsmand på B.T. melder om frustration og usikkerhed på storbyredaktioner

De tidsbegrænset ansatte på B.T.’s såkaldte cityredaktioner i Aarhus, Aalborg og Odense bliver ikke forlænget – og det skaber en ny usikkerhed blandt de fastansatte, fortæller tillidsrepræsentant Rasmus Skat Andersen.

Fastansatte på B.T.s storbyredaktioner afventer ny udmelding fra chefredaktør Pernille Holbøll. | Foto: Jens Hartmann

Efter 30. juni vil omtrent halvdelen af de ansatte på B.T.’s redaktioner uden for basen i København være væk, og det har sat de resterende ansatte i en ubehagelig venteposition, som forhåbentlig afklares hurtigst muligt. Sådan lyder det fra Rasmus Skat Andersen, tillidsrepræsentant på B.T.

”Siden de tidsbegrænsede fik at vide, at de kun ville få et vikariat frem til i første omgang 30. juni, har vi jo kunnet frygte, at det her ville ske. Og nu skete så det værst tænkelige, at de ikke blev forlænget. Det betyder, at usikkerheden nu er rykket over til de fastansatte, som ikke ved, om de er købt eller solgt,” siger han.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Kritiseret aftale om rettighedsbetaling lagt på is, mediebureauer kigger efter alternativer til Facebook, DR dropper livekoncerter, podcastbureau udvider med nye formater, og lokale radio- og tv-stationer har fået inddraget deres sendetilladelser. Læs med, når vi gennemgår ugens største mediesager.

Producenter glæder sig over droppet aftale men afblæser ikke krise

En rettighedsaftale, som i måneder har betydet stop for udvikling af fiktion til streamingtjenester, blev torsdag forkastet af Create Denmark, og det er et skridt i den rigtige retning. Det mener bl.a. Producentforeningen. Nu pågår individuelle forhandlinger med tjenesterne, men det risikerer at trække ud til efter sommer, lyder det.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs