MediaWatch

Bjarne Corydon tager Danske Bank-opsigelse med sindsro

Landets største bank har haft ”en meget attraktiv” aftale med Børsen. Chefredaktør tvivler på, om Danske Bank kan spare penge ved at opsige centralt administrerede abonnementer.

Foto: Peter Hove Olesen

At Danske Bank har opsagt sit centralt administrerede abonnement på Børsen, får ikke nødvendigvis negativ betydning for mediets bundlinje.

”Det kan både give en negativ effekt, men det kan også give en positiv betydning, fordi den aftale som Danske Bank har haft, har været en meget attraktiv aftale, hvor banken har købt ind til en god pris,” siger Bjarne Corydon, adm. direktør og ansvarshavende chefredaktør på Børsen.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Kritiseret aftale om rettighedsbetaling lagt på is, mediebureauer kigger efter alternativer til Facebook, DR dropper livekoncerter, podcastbureau udvider med nye formater, og lokale radio- og tv-stationer har fået inddraget deres sendetilladelser. Læs med, når vi gennemgår ugens største mediesager.

Producenter glæder sig over droppet aftale men afblæser ikke krise

En rettighedsaftale, som i måneder har betydet stop for udvikling af fiktion til streamingtjenester, blev torsdag forkastet af Create Denmark, og det er et skridt i den rigtige retning. Det mener bl.a. Producentforeningen. Nu pågår individuelle forhandlinger med tjenesterne, men det risikerer at trække ud til efter sommer, lyder det.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs