MediaWatch

Politiken hæver priserne

Kunder, der modtager Politikens papiravis, vil skulle betale mere for deres abonnement.

Foto: Jens Dresling/Politiken/Ritzau Scanpix

Politiken hæver prisen på abonnementerne. Ifølge fagbladet Journalisten har avisen i en skrivelse til nuværende abonnenter varslet en prisstigning på printavisen leveret alle ugens dage – den nuværende pris er 6499 kr. om året, hvilket stiger til 6790 kr. om året.

Til Journalisten siger Astrid Hald Jørgensen, kommerciel direktør i Politiken, at prisstigningerne skyldes ”generelt prisudvikling samt øgede omkostninger på papir-, tryk og distribution”.

Af samme grund sker prisstigningerne kun på produkter, der indeholder hel eller delvis levering af den trykte avis.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Flere historier om mediekoncerners sparerunder, Disneys søsætning af første nordiske produktion og opkøbet af it-medie har alle været med til at præge nyhedshimlen over Mediedanmark i denne uge. Få overblikket her.

Politiken-ledelse nedbringer antallet af fyringer

Fire af de varslede fyringer er nu erstattet med frivillige fratrædelser. Medarbejderne har ”en stærk forventning” om, at de videre forhandlinger vil føre til, at antallet af fyringer ender på nul.

Jyllands-Posten indleder forhandlinger om frivillige fratrædelser

Medarbejderne er vendt tilbage til arbejdet, fordi de oplever, at ledelsen nu åbner for forhandlinger om vilkårene for afskedigelser af seks redaktionelle medarbejdere. Der er indledt individuelle forhandlinger om frivillige fratrædelser, fortæller ansv. chefredaktør Jacob Nybroe.

Poul Madsen trækker sig fra Den Uafhængige

Små tre måneder efter at være tiltrådt som arbejdende bestyrelsesformand og medejer af Den Uafhængige er Poul Madsen stoppet i begge roller. Han fortsætter dog som mediets ”gode ven”.

Jysk Fynske-ledelse genovervejer alle udviklingsprojekter

Mediekoncernens omkostninger stiger med tocifret millionbeløb i 2023, mens indholdssalget er udfordret af inflation og stramme budgetter. Derfor skal alle udviklingsprojekter genevalueres – herunder lokalsatsningen med 24 digitale betalingsmedier, som adm. direktør ikke kan love at holde hånden under.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs