MediaWatch

The New York Times køber sportsmagasin for 3,6 mia. kr.

Det amerikanske avishus køber sportsmagasinet The Athletic, som har 1,2 mio. abonnenter. Dermed nærmer New York Time sig målet om 10 mio. betalende abnonnenter på tværs af platforme.

Foto: Angela Weiss/AFP/Ritzau Scanpix

The New Yor Times har lagt 550 mio. dollar, svarende til 3,6 mia. kr. for sportsmagasinet The Athletic, som blev stiftet i 2016. Det skriver The Guardian blandt flere andre udenlandske medier.

The Atlantic havde 1,2 mio. abonnenter i december og dækker flere end 200 sportsklubber og hold i USA og globalt. Opkøbet vil sikre det amerikanske avishus en stærkere position i sportsdækningen, lyder det fra Meredith Kopit Levien, adm. direktør for New York Times.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Lav tilslutning fra kunderne til Netflix' spilleplatform

Inden udgangen af 2022 vil Netflix have fordoblet sit udbud af mobilspil. Men på de ni måneder siden lanceringen af de første spil, har kun en lille del af abonnenterne udvidet deres Netflix-forbrug fra TV til også at gælde gaming.

Efter 18 år er det slut med NFL på Viaplay

Siden 2004 har danske fans kunnet følge amerikansk fodbold på Viaplays kanaler, men nu er det slut: Markedet har forandret sig for meget, lyder det fra Viaplay Group, der hidtil har siddet på rettighederne.

Lindhardt og Ringhof ser gevinst i forskelligheder med nykøbte Clio

Med overtagelsen af edtech-selskabet Clio har Lindhardt og Ringhof Uddannelse forstærket sin topposition på markedet for lærermidler. En ny, samlet platform vil stå klar inden for ”et års tid”, siger direktør. Konsolideringen vil også betyde afskedigelser bl.a. af Clios adm. direktør.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs