MediaWatch

Tillidsmand på Ekstra Bladet: Antallet af opsigelser er "markant"

Siden udgangen af april har 13 ansatte meldt deres afgang på Ekstra Bladet. Ifølge ansvarshavende chefredaktør Henrik Qvortrup er det noget, han tager "meget alvorligt", men tilføjer, at han nu har mulighed for at sætte sit eget hold.

Foto: Jens Dresling/Ritzau Scanpix

Den seneste tids opsigelser fra journalister og chefer på Ekstra Bladet er bekymrende, mener tillidsmand Per Mathiessen ifølge fagbladet Journalisten, som skriver, at 13 har forladt avisen siden udgangen af april, hvor Kristoffer Eriksen og Maya Tekeli sagde op til fordel for det nye medie Frihedsbrevet.

"Det er markant det her. Det er en åreladning af talent, som er meget bekymrende. Det er noget, ledelsen bør tage meget alvorligt," siger Per Matthiesen, som uddyber, at medarbejderstaben nu er markant under, hvad den bør være, og at opsigelserne har efterladt "store huller" på redaktionen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Top 20: OL-håndbold og sejlsport trak flest seere

TV 2's nye underholdningsprogram "Først og sidst" tabte sin førerposition fra forrige uge til en række OL-opgør, som skubbede andre formater ned af listen. OL stod for 12 af 20 udsendelser i Kantar Gallups liste over sidste uges 20 mest sete liveprogrammer.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs