MediaWatch

"Det vigtige ved ethvert formandsskifte er, at man ikke taber, men vinder momentum, og det skal vi også sikre os her"

Selvom han gerne var blevet som bestyrelsesformand for JP/Politikens Hus, ser Lars Munch frem til sin kommende rolle som formand for Politiken-Fonden, siger han. Han afviser samtidig, at udskiftningen af ham i formandsstolen har sået mistillid i forholdet til koncernens anden ejerfond og formanden, Jørgen Ejbøl.

Foto: Jens Dresling

Bestyrelsesformand i JP/Politikens Hus, Lars Munch, skifter primo 2022 rolle efter otte år på posten og bliver i stedet ny formand for Politiken-Fonden.

Det meddelte Politiken-Fonden tidligere onsdag, og dermed forbliver Lars Munch en central figur og magtfuld stemme i mediekoncernen, han har været en del af siden 1999.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

TV 2 fortsætter reklamevækst - millionforlig kapper af overskud

Ny tocifret vækst i reklamesalget er med til at sende TV 2's omsætning over 2,5 mia. kr. efter tredje kvartal. Øgede omkostninger og trecifret millionerstatning til Discovery sænker bundlinjen. "Det går godt for TV 2, men udfordringsbilledet er det samme," siger finansdirektør.

Stifter af Radio24syv om Loud-skifte: Kritikken er forståelig

Private aktørers kritik af Berlingske Medias mulige overtagelse af Radio Loud er forståelig, mener Lisbeth Knudsen, der som tidligere topchef i mediehuset var med til at skabe Radio24syv og monopolbruddet på taleradio. Radiodirektør mener, det vil skævvride konkurrencen, men det vil Radio- og tv-nævnet næppe skele til i sin afgørelse, mener professor.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs