MediaWatch

Danske Medier Arbejdsgiver vil rykke ind i Dansk Erhverv

Bestyrelsen for Danske Medier Arbejdsgiver har indstillet til foreningens generalforsamling, at organisationen optages i Dansk Erhverv. Skiftet skal sikre bedre service og rådgivning for mediearbejdsgivere, lyder det fra formand.

Stig Ørskov, formand for Danske Medier Arbejdsgiver. | Foto: Linda Johansen

En sammenlægning af interesseorganisationen Danske Medier Arbejdsgiver med erhvervsorganisationen Dansk Erhverv er tæt på at være en realitet. Det skriver brancheorganisationen i en pressemeddelelse.

Danske Medier Arbejdsgiver har netop indstillet til foreningens generalforsamling, at arbejdsgiverorganisationen optages i Dansk Erhverv. Ifølge Stig Ørskov, organisationens formand, sker det for at sikre en bedre service og rådgivning af de 70 nuværende medlemmer.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Danske Medier kritiserer Facebooks ændring af artikelvisning

Medierne er ikke blevet orienteret på forhånd om Facebooks nye ændring, der begrænser visningen af artikler, som deles på platformen. Det vækker kritik fra Danske Medier, der kalder det en "magtdemonstration". Ifølge Facebook har man forsøgt.

Briefing: Ugen i mediebranchen

Nye medier gør indtog, gamle medievirksomheder gør op med røde tal, og kulturministeren har haft travlt med ny lovgivning og samråd. Få overblikket med denne uges overflyvning.

Nent frasælger endnu en bid af produktionsgren

Den britiske distributionsvirksomhed All3Media overtager Nent Studios' britiske distributionsselskab. Det sker som led i Nent Groups indsnævring af produktionsarmen, der skal koncentreres om fiktion og dramaproduktion.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs