MediaWatch

JP/Politiken bebuder snarlige opkøb og øget fokus på lokal- og regionaljournalistik

Opkøb er på agendaen hos JP/Politikens Hus, hvis adm. direktør håber at kunne løfte sløret for noget inden længe. Også lokal- og regionaljournalistik har koncernens opmærksomhed.

Foto: Jens Hartmann Schmidt

JP/Politikens Hus har flere gange udpeget opkøb som et område, hvor selskabet vil gøre sig bemærket, og ifølge Stig Ørskov, adm. direktør for medieselskabet, er der snart nyt på dén front.

"Vi er optagede af at investere i og udvide vores egne kerneforretning. Så vi kommer fortsat til at investere i vores kerne, som er publicistiske udgivelser. Det gælder både nuværende forretninger og titler, og vi kommer også til at sætte nye i søen både i og uden for Danmark. Og så er vi også ekstremt optagede af at se, om vi kan finde noget interessant, som vi kan få lov til at købe. Der ligger nogle spændende ting på bedding i de her dage."

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Vestager forventer techlov træder i kraft inden for et år

Europa-Parlamentet arbejder på højtryk for at få stemt de to kommende techlovpakker igennem inden sommer, så de sidste skridt kan tages i efteråret. Allerede næste forår forventes store dele af de to lovpakker at træde i kraft, melder EU’s konkurrencekommissær Margrethe Vestager og EU-parlamentariker Christel Schaldemose.

B.T. fyrer 11 medarbejdere

Som led i B.T.’s nedlægning af storbyredaktionerne og printavisen blev 14 redaktionelle medarbejdere varslet en afskedigelse. Tre af dem er nu omplaceret, fortæller ansv. chefredaktør Pernille Holbøll.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs