MediaWatch

JP/Politikens Hus får nyt bestyrelsesmedlem fra Politiken Fonden

Medlem af bestyrelsene for Politiken Fonden og A/S Politiken Holding afløser professor Jakob Skovgaard-Petersen i JP/Politikens Hus' bestyrelse.

Foto: Jens Dresling/Ritzau Scanpix

JP/Politikens Hus skifter ud på en af bestyrelsesposterne i mediekoncernen. Det fremgår af torsdagens regnskabsmeddelelse fra koncernen, som netop er offenltiggjort.

Efter 12 år i bestyrelsen stopper professor Jakob Skovgaard-Petersen og afløses af Susanne Juhl, der er tidligere adm. direktør i HMN Naturgas og har siddet som menigt medlem i bestyrelserne for Politiken Fonden og A/S Politiken Holding siden 2016.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

K-ordfører kalder skrottet some-lovforslag for tidsspild

Et lovforslag, som skulle forpligte bl.a. sociale medier til at fjerne ulovligt indhold inden for 24 timer, er bremset af EU-Kommissionen. Konservatives erhvervs- og forbrugerordfører mener, lovforslaget fra begyndelsen skulle have været udformet anderledes.

Debat: Medieforhandlingerne viser skræmmende mangel på viden

Resultatet af medieforliget er et skævvredet mediemarked, hvor regeringen med pincet vil udpege, hvilke medier og hvilket indhold, der fortjener politikernes nåde. Sådan lyder det fra direktør i Danske Medier, Mads Brandstrup, i dette debatindlæg.

Stort boligmagasin skifter fra Bladkompagniet

Realdania-ejet magasin med sekscifret oplag har skrevet kontrakt med en ny distributør. Prisen er lavere, og kvaliteten højere, lyder forklaringen. Realdania har ingen planer om at stoppe den trykte udgave af magasinet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs