MediaWatch

Politiken indfører nødberedskab og testkrav efter smitteudbrud: "Det skal stoppes"

Efter weekendens nedlukning af redaktionen på grund af intern smitte med covid-19 indfører Politiken nu en nødbemanding op til jul på omkring 30 ansatte, der skal fremvise en negativ coronatest. Smitte har også fået Producentforeningen til at lukke sit kontor.

Politiken indfører testkrav efter smitteudbrud. Ansv. chefredaktør Christian Jensen var en af de få på Politikens redaktion tirsdag - efter at have fået en negativ coronatest mandag. | Foto: Jens Dresling

Politiken strammer mediets coronarestriktioner yderligere, efter avisen i weekenden valgte at lukke redaktionen i 48 timer på grund af et smitteudbrud. Det fortæller ansv. chefredaktør Christian Jensen.

"Vi konstaterede i weekenden, at vi med al sandsynlighed har en smittekæde kørende. Det fik os til at lukke redaktionen helt ned i 48 timer fra søndag morgen og kraftigt reducere antallet af medarbejdere i den kommercielle afdeling også," siger Christian Jensen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

"Helt generelt synes jeg selvfølgelig, at vi chefredaktører skal stille op"

Principielt bør mediechefer også stille op til kritiske interviews, når medierne forventer det samme af fx politikere, mener Berlingskes chefredaktør, Tom Jensen, efter kritik fra tidl. statsminister af manglende interviews med B.T.'s ansv. chefredaktør Michael Dyrby i kølvandet på dokumentarfilmen om metoo på TV 2.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs