MediaWatch

Politiken indfører nødberedskab og testkrav efter smitteudbrud: "Det skal stoppes"

Efter weekendens nedlukning af redaktionen på grund af intern smitte med covid-19 indfører Politiken nu en nødbemanding op til jul på omkring 30 ansatte, der skal fremvise en negativ coronatest. Smitte har også fået Producentforeningen til at lukke sit kontor.

Politiken indfører testkrav efter smitteudbrud. Ansv. chefredaktør Christian Jensen var en af de få på Politikens redaktion tirsdag - efter at have fået en negativ coronatest mandag. | Foto: Jens Dresling

Politiken strammer mediets coronarestriktioner yderligere, efter avisen i weekenden valgte at lukke redaktionen i 48 timer på grund af et smitteudbrud. Det fortæller ansv. chefredaktør Christian Jensen.

"Vi konstaterede i weekenden, at vi med al sandsynlighed har en smittekæde kørende. Det fik os til at lukke redaktionen helt ned i 48 timer fra søndag morgen og kraftigt reducere antallet af medarbejdere i den kommercielle afdeling også," siger Christian Jensen.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Ny rapport om danskernes nyhedsbrug, første skridt mod aftale for DPCMO, startskud på Se og Hør-strategi og et nødopråb fra produktionsbranchen er blandt nogle af ingredienserne, der har sat smag på denne uge i mediebranchen. Få et overblik i ugens briefing.

EU vil kræve strengere kontrol med statslige annoncekroner

I et nyt udspil lægger Europa-Kommissionen nu op til flere krav til gennemsigtighed og fair tildeling, når alt fra regeringer til statsejede virksomheder køber reklameplads hos medierne. Forslaget møder opbakning hos Danske Medier, der dog overordnet ser lovforslaget som dårligt nyt for mediebranchen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs