MediaWatch

Coronarestriktioner tvinger Børsen til at aflyse kåringsshow

Planlagt show, hvor Børsen skulle uddele årets Gazellepriser, er blevet aflyst som en følge af de skærpede coronarestriktioner i 38 kommuner.

Foto: Finn Frandsen

Børsen skulle torsdag have afholdt det årlige Gazelleshow, hvor hurtigt voksende virksomheder skulle fejres og præmieres, men det bliver ikke til noget på grund af de skærpede coronarestriktioner i 38 kommuner, der blev meldt ud mandag med effekt fra onsdag. Det skriver Børsen selv.

Mediet skriver, at vinderne vil få besked i løbet af torsdagen, ligesom vinderne offentliggøres på Børsens hjemmeside.

Showet skulle være afholdt uden publikum i Det Kgl. Danske Musikkonservatorium i København. Et led i de nye restriktioner, som altså gælder fra onsdag, er, at kulturinstitutioner i 38 kommuner, herunder København, skal holde indendørsarealer lukket.

Børsen har uddelt Gazelleprisen i 26 år. I år har 1885 virksomheder levet op til de kriterier, der kvalificerer til titlen som Gazelle, skriver Børsen.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Ny Zetland-chefredaktør, redning af radiokanaler og Radio Loud 2.0 har været ingredienserne i denne uges mediegryderet. Få stillet sulten med vores sammenkog af de vigtigste historier i denne briefing.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs