MediaWatch

Børneavisen vinder pris for printmedie til unge

Den internationale avisorganisation Wan-Ifra har torsdag uddelt Print Innovation Awards, og blandt vinderne var Børneavisen for at styrke "retfærdig og oplyst samtale" blandt unge.

Foto: Børneavisen

Børneavisen for tweens mellem 9-12 år var blandt vinderne, da avisorganisationen Wan-Ifra torsdag uddelte årets Print Innovation Awards. Det oplyser Børneavisen, der udgives af JP/Politikens Hus, i en pressemeddelelse.

Børneavisen vandt i kategorien for printmedier til unge læsere, og i juryens begrundelse blev bl.a. vigtigheden af troværdige nyheder til unge betonet.

"I tider med falske nyheder er det ekstremt vigtigt at uddanne vores yngre generationer i vigtigheden af frie og upartiske medier. Der burde være Børneavisen i ethvert land, så retfærdig og oplyst samtale kan trives," lyder det i begrundelsen.

Børneavisen blev sat i søen i efteråret 2018 og udkommer ugentligt. I spidsen for den to år gamle avis står chefredaktør Louise Abildgaard Grøn, der i august også kunne gå hjem med fagprisen Anders Bordings Mediepris, som uddeles af Danske Medier.

Print Innovation Awards afholdes årligt og blev uddelt i forbindelse med World Printers Summit 2020.

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs