MediaWatch

Jyske aviser håber at stå stærkere sammen i "lidt træls mediemarked"

Opkøbet af størstedelen af Skive Folkeblad handler både om at sikre lokalavisens fremtid - og konsolidering, lyder det. Det er for tidligt at sige, om manøvren fører til afskedigelser, siger chefredaktør.

Foto: PR/Herning Folkeblad/301019434

Skive Folkeblad bliver en del af en større familie, efter det tidligere torsdag blev meddelt, at Mediehusene Midtjylland, som udgiver bl.a. Herning Folkeblad og Midtjyllands Avis i Silkeborg, køber 80 pct. af et nyt selskab, som fremover udgiver dagbladet i Skive.

For Skive Folkeblad ligger der flere forklaringer bag den nye konstellation. Skive Folkeblad fortsætter som selvstændig udgivelse med lokal tilstedeværelse, og selskabet Skive Folkeblad G/S fortsætter som ejer af bl.a. mediets bygninger og værdipapirer.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Radio Loud er snart no more, mens sportslisten skal genoplives, hvis det står til kulturministeren. Brancheorganisationer råbte vagt i gevær over nyt lovforslag om moms på rettigheder, en tv-status blev gjort op, og Frankfurt Bogmesse vendte tilbage i fysisk form. Alt det og meget mere i ugens overblik over slagets gang i mediebranchen. (Rettet)

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs