MediaWatch

Kendt debatskribent forlader New York Times i protest mod avisen

Debatskribent og redaktør hos The New York Times opsiger sit job og beskylder i et opsigelsesbrev kollegaer for ikke at tolere hendes holdninger.

Foto: Brendan Mcdermid/Reuters/Ritzau Scanpix

Debatskribent og redaktør hos den amerikanske avis The New York Times, Bari Weiss, har opsagt sit job og beskylder i et opsigelsesbrev bl.a. avisen for ikke at turde bringe indlæg, som man for få år siden ville have bragt. Hun hævder, at avisens journalister udvælger og skriver historier, så de får anerkendelse og ikke kritik på bl.a. det sociale medie Twitter. Det skriver Berlingske.

"Den nuværende avis er mere og mere en avis for dem, der lever i en fjern galakse – en, hvis bekymringer ligger helt fjernt fra de fleste menneskers liv," skriver hun i opsigelsesbrevet og henviser til, at hendes holdninger ikke længere bliver toleret af hendes kollegaer.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Radio Loud er snart no more, mens sportslisten skal genoplives, hvis det står til kulturministeren. Brancheorganisationer råbte vagt i gevær over nyt lovforslag om moms på rettigheder, en tv-status blev gjort op, og Frankfurt Bogmesse vendte tilbage i fysisk form. Alt det og meget mere i ugens overblik over slagets gang i mediebranchen

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs