MediaWatch

Ny ejer er fundet til konkursramt amerikansk avisudgiver

Efter en af de største amerikanske udgivere af lokalaviser i begyndelsen af året blev begæret konkurs, er en ny ejer nu fundet.

Foto: Mitchell Zachs/AP/Ritzau Scanpix

McClatchy, der er USA's andenstørste udgiver af lokalaviser, og som i begyndelsen af året blev begæret konkurs, har fået ny ejer i skikkelse af investeringsselskabet Chatham Asset Management, der vandt konkursauktionen. Overdragelsen sætter dermed et endeligt punktum for McClatchy-familiens ejerskab af det 163 år gamle avisselskab. Det skriver The Wall Street Journal.

I årevis har den amerikanske avisindustri kæmpet med at tackle et dalende salg af printannoncer oveni en begrænset succes med opbygningen af en digital abonnementsforretning. Det har altså sendt lokalaviskoncernen ud i en konkurs.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Radio Loud er snart no more, mens sportslisten skal genoplives, hvis det står til kulturministeren. Brancheorganisationer råbte vagt i gevær over nyt lovforslag om moms på rettigheder, en tv-status blev gjort op, og Frankfurt Bogmesse vendte tilbage i fysisk form. Alt det og meget mere i ugens overblik over slagets gang i mediebranchen

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs