MediaWatch

Stig Ørskov: Som udgangspunkt gør JP/Politiken sig ikke til moralsk overdommer over annoncører

Så længe massageannoncer i Ekstra Bladet er lovlig markedsføring, vil JP/Politikens Hus ikke gøre sig til "moralsk overdommer", lyder det fra adm. direktør Stig Ørskov. Hvorvidt annoncørerne er indblandet i ulovligheder, er op til myndighederne at forfølge ifølge topchefen.

Foto: Mik Eskestad/Ritzau Scanpix

Efter en omdømmekomité i Danske Bank vendte tomlen nedad til bankens håndtering af transaktioner forbundet med indrykning af massageannoncer i JP/Politkens Hus' medier, har koncernen måtte flytte dén del af forretningen andetsteds.

Det skrev Berlingske i sidste uge. De såkaldte massageannoncer, der bliver indrykket i Ekstra Bladet og i et vist omfang betales med "store beløb i kontanter", har flere gange været i mediernes søgelys, men selskabet har fastholdt indtægtskilden med henvisning til, at der er tale om annoncer for lovlige erhverv.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

"Helt generelt synes jeg selvfølgelig, at vi chefredaktører skal stille op"

Principielt bør mediechefer også stille op til kritiske interviews, når medierne forventer det samme af fx politikere, mener Berlingskes chefredaktør, Tom Jensen, efter kritik fra tidl. statsminister af manglende interviews med B.T.'s ansv. chefredaktør Michael Dyrby i kølvandet på dokumentarfilmen om metoo på TV 2.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs