MediaWatch

Kommerciel direktør forlader Sjællandske Medier i sparetiltag

Ledelsen i Sjællandske Medier bliver en chef mindre. Efter tre måneder stopper kommerciel direktør i det regionale mediehus, der nedlægger stillingen i forlængelse af besparelser og omlægning.

Foto: Mathias Svold/Ritzau Scanpix

Sjællandske Medier skærer i ledelseslaget og siger farvel til kommerciel direktør Morten Werge Kallmayer efter tre måneders ansættelse hos det regionale medieselskab. Det fremgår af en intern meddelelse fra mediehuset.

Morten Werge Kallmayer tiltrådte 1. januar i forbindelse med, at Sjællandske Medier købte og overtog 13 nordsjællandske ugeaviser fra JP/Politikens Hus for omkring 110 mio. kr. Morten Werge Kallmayer fulgte med til Sjællandske Medier fra sin tidligere stilling som adm. direktør for Politikens Lokalaviser, som de 13 nordsjællandske lokalaviser tidligere var en del af.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

B.T. lukker printavisen, cityredaktionerne nedlægges og chefredaktør Jonas Kuld Rathje stopper, Bog & Idé barsler med streamingtjeneste, og DR gentænker kulturdækningen. Det har været en travl uge i Mediedanmark, men du får overblikket over de vigtigste historier lige her.

Den Uafhængige venter øget vækst i 2022 med dyrere abonnement

Radiostationen, der gik i luften i 2020, lagde 20 kr. til abonnementsprisen i marts, hvilket har fået nogle af de betalende lyttere til at falde fra. Medlemstallet ventes dog at vokse og omsætningen stige i indeværende år, vurderer strategichef Kasper Saugmann.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs