MediaWatch

Ekstra Bladet indgår samarbejde med 2. division i fodbold

Som følge af et nyt samarbejde mellem Ekstra Bladet og 2. division i fodbold vil samtlige kampe blive streamet på ekstrabladet.dk. "Vi kan bare se, at den slags sportsrettigheder gør noget godt for vores betalte indhold," siger sportschef Allan Olsen.

Foto: Kenneth Lysbjerg Koustrup/SPO

Når 2. division i fodbold sparker sæson 2019/2020 i gang i begyndelsen af august, bliver det med Ekstra Bladet som mediepartner.

Aftalen indebærer, at alle 2. divisionskampene bliver streamet på ekstrabladet.dk, som samtidig optrapper dækningen af fodboldrækken med bl.a. højdepunkter fra kampene og baggrundsartikler. Dertil får alle klubber deres egne undersider på ekstrabladet.dk.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Foreløbig kulmination på "grønlandssagen", Sjællandske køber op, sunde producentbundlinjer og TV 2 Play når nye kundehøjder. Mediebranchen har ikke ligget på den lade side i sommervarmen - få overblikket med ugens overflyvning.

Facebook lancerer podcast-funktion

Podcastproducenter får en ny kanal at nå potentielle lyttere på, når den sociale medieplatform i næste uge introducerer en særskilt podcast-funktion.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs