MediaWatch

Ny JP-kulturredaktør: Vi skal ikke dyrke provinsen for provinsens skyld

Kommende kulturredaktør på Jyllands-Posten overtager redaktion med base i Aarhus efter flytning fra København. "Udfordringen bliver, at vi ikke må glemme hovedstaden og alt det spændende, som naturligvis sker der," lyder det ham.

Steffen Moestrup, Jyllands-Postens kulturredaktør fra 1. november. | Foto: PR/Jyllands-Posten

1. november får Jyllands-Posten ny leder af kulturdækningen. Det sker, når Steffen Moestrup overtager posten som kulturredaktør fra Peter Rosendal, der fremover skal være søndagsredaktør for avisen.

Den nye redaktør overtager en redaktion, der får sin base i Aarhus. Jyllands-Posten varslede i april, at kulturredaktionen flytter sit hjemsted fra København til Aarhus. Begrundelsen fra chefredaktør Jacob Nybroe handler om at blive mere landsdækkende i det journalistiske udsyn - og hverken tage udgangspunkt i provins eller hovedstad. Den balancegang skal den nye redaktør vise vejen i.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Organisationer: EU-afgørelse baner vej for digital nulmoms på magasiner

EU's ministerråd har godkendt en ændring af et momsdirektiv, som giver EU's medlemslande større fleksibilitet i forhold til at indføre fx nulmoms. Ifølge Danske Medier, Grakom og Dansk Erhverv er det et grønt lys fra EU-side til at udvide digital nulmoms til digitale magasiner i Danmark.

DR-chef stopper efter sag om grænseoverskridende adfærd

DR har indledt en personalesag imod en chef for at have opført sig i strid med DR's interne kodeks for god adfærd. Chefen er stoppet, oplyser DR, der i januar vil foretage en anonym undersøgelse internt om omfanget af krænkende adfærd. DR-chef erkender og undskylder i opslag på Facebook. (Opdateret)

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs