MediaWatch

Børsen-søster ansætter ny direktør

Børsen Associted Media, der blandt andet favner Dagens Medicin, har været på hugst i medicinalbranchen for at finde ny adm. direktør.

Søren Vitfell Keller tiltræder 1. juli som ny adm. direktør for Børsen Associated Media. | Foto: PR/Børsen Associated Media

Børsen Associated Media (BAM) har ansat Søren Vitfell Keller som ny adm. direktør. Det oplyser selskabet i en pressemeddelelse.

Den nye direktør kommer fra en stilling som afdelingsdirektør hos selskabet Nomeco, der er Danmarks største medicinalgrossist. Posten har senest været besat af Marianne Østergaard Petersen, der blev konstitueret på posten, efter Børsens tidligere kommercielle direktør, Allan Hansen, der i marts skiftede til Berlingske.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Foreløbig kulmination på "grønlandssagen", Sjællandske køber op, sunde producentbundlinjer og TV 2 Play når nye kundehøjder. Mediebranchen har ikke ligget på den lade side i sommervarmen - få overblikket med ugens overflyvning.

Facebook lancerer podcast-funktion

Podcastproducenter får en ny kanal at nå potentielle lyttere på, når den sociale medieplatform i næste uge introducerer en særskilt podcast-funktion.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs