MediaWatch

Snapchat indfører overvågningsfunktion

Efter sager om narkosalg og grooming tilføjer det sociale medie nu ny funktion, der skal give forældre mulighed for at følge med i, hvem deres børn kommunikerer med på Snapchat.

Foto: Dado Ruvic/REUTERS / X02714

Snapchat indfører en ny funktion kaldet ”Family Center,” som skal give forældre mulighed for at følge med i, hvem deres børn kommunikerer med på det sociale medier, skriver Jyllands Posten på baggrund af en pressemeddelelse fra Snapchat.

Lanceringen af det nye værktøj kommer ifølge Jyllands Posten i kølvandet på, at amerikanske NBC News har kunnet fortælle, at der er ny lovgivning på vej, som skulle pålægge Snapchat at give forældre bedre mulighed for at følge med i børnenes adfærd på platformen.

Den nye lovgivning er afledt af flere sager om narkosalg og seksuelle krænkelser af børn, skriver avisen. Forældre får med den nye funktion mulighed for at følge med i, hvem deres børn er i kontakt med, men ikke hvad de kommunikerer om.

Mere fra MediaWatch

Aller Media-topchef om nedlæggelse af printmagasin til unge: "Tiden er moden"

Næste år ville ”Vi Unge” som printmagasin være fyldt 60 år. Men fra årsskiftet er den trykte version af magasinet til teenagepiger fortid. Topchef i Aller Media kalder det en ”meget logisk beslutning” og forklarer samtidig, hvad der ligger bag en række andre, større ændringer i Aller Medias redaktionelle setup.

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs