MediaWatch

Jørgen Ramskov tager afstand fra privat download af Radio24syvs arkiv

På mindre end to døgn har tre it-kyndige personer hentet hele Radio24syvs arkiv ned på en server for at sikre en kopi af materialet. Adm. direktør på Radio24syv kalder projektet for piratkopiering, men det har aldrig været tanken at offentliggøre noget uden tilladelse fra radioen, siger initiativtager.

Foto: Niels Christian Vilmann/Ritzau Scanpix

Nyheden om, at Radio24syv lukker efter at have tabt udbuddet af den nye kulturkanal på DAB, fik onsdag 23. oktober tre venner til at tage initiativ til at gemme radioens otte år gamle arkiv på en server.

Via hjemmesiden arkiv24syv.dk bad Mikkel Munch Mortensen, Jens Christian Hillerup og Mikkel Malmberg, som alle til dagligt arbejder med it, offentligheden om hjælp til at downloade alle programmer fra de seneste otte år. Et døgn senere var projektet lykkedes med hjælp fra flere end 2000 forskellige ip-adresser, som havde udlånt deres forbindelser til formålet.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Organisationer: EU-afgørelse baner vej for digital nulmoms på magasiner

EU's ministerråd har godkendt en ændring af et momsdirektiv, som giver EU's medlemslande større fleksibilitet i forhold til at indføre fx nulmoms. Ifølge Danske Medier, Grakom og Dansk Erhverv er det et grønt lys fra EU-side til at udvide digital nulmoms til digitale magasiner i Danmark.

DR-chef stopper efter sag om grænseoverskridende adfærd

DR har indledt en personalesag imod en chef for at have opført sig i strid med DR's interne kodeks for god adfærd. Chefen er stoppet, oplyser DR, der i januar vil foretage en anonym undersøgelse internt om omfanget af krænkende adfærd. DR-chef erkender og undskylder i opslag på Facebook. (Opdateret)

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs