MediaWatch

FM4-tilladelse går til konsortium af regionale medier

Efter den nyudnævnte kulturminister har besluttet, at FM4-udbuddet ikke skal genåbnes, har eneste tilbageværende ansøger nu fået sendetilladelsen, der gælder fra 1. november.

Foto: Thomas Borberg/Politiken/Ritzau Scanpix

Tilladelsen til at sende radio på den fjerde jordbaserede FM-radiokanal, FM4, går til selskabet Radio FM4 A/S, som en række regionale medieselskaber står bag. Det oplyser Radio- og tv-nævnet i en pressemeddelelse.

"Nævnet har nu behandlet sagen og har besluttet at give Radio FM4 A/S tilladelse til at udøve public-service programvirksomhed i form af en radiokanal med tilhørende sendemuligheder (den fjerde FM-kanal og DAB)," skriver nævnet i en meddelelse.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Danske Medier kritiserer Facebooks ændring af artikelvisning

Medierne er ikke blevet orienteret på forhånd om Facebooks nye ændring, der begrænser visningen af artikler, som deles på platformen. Det vækker kritik fra Danske Medier, der kalder det en "magtdemonstration". Ifølge Facebook har man forsøgt.

Briefing: Ugen i mediebranchen

Nye medier gør indtog, gamle medievirksomheder gør op med røde tal, og kulturministeren har haft travlt med ny lovgivning og samråd. Få overblikket med denne uges overflyvning.

Nent frasælger endnu en bid af produktionsgren

Den britiske distributionsvirksomhed All3Media overtager Nent Studios' britiske distributionsselskab. Det sker som led i Nent Groups indsnævring af produktionsarmen, der skal koncentreres om fiktion og dramaproduktion.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs