MediaWatch

Støttepartier kritiserer FM4-udbud – men tøver med at trække tæppet under det

Regeringens støttepartier er ikke vilde med udbudsrammerne for FM4. Men derfra er der stadig et stykke vej til at kræve processen rullet tilbage. Hos Enhedslisten spiller finansieringen af de DR-lempelser, som partiet ønsker, også ind.

Søren Søndergaard, medieordfører, Enhedslisten. | Foto: Jens Dresling/Politiken/Ritzau Scanpix

Udbuddet af FM4-sendetilladelsen er for en stund sat i bero. Radio- og tv-nævnet meddelte i går, torsdag, at nævnet udskyder beslutningen om, hvem der skal overtage pladsen fra 1. november, når Radio24syvs nuværende tilladelse er udløbet.

Bolden er dermed spillet tilbage til politikerne, hvor en ny regering skal stå på mål for finalen på den medieaftale, der blev indgået sidste år – og som potentielt afgør skæbnen for både Radio24syv og det regionale medieselskab FM4 A/S, der vil drive taleradioen videre med base i Aarhus, og som er den eneste byder tilbage i opløbet.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Lav tilslutning fra kunderne til Netflix' spilleplatform

Inden udgangen af 2022 vil Netflix have fordoblet sit udbud af mobilspil. Men på de ni måneder siden lanceringen af de første spil, har kun en lille del af abonnenterne udvidet deres Netflix-forbrug fra TV til også at gælde gaming.

Efter 18 år er det slut med NFL på Viaplay

Siden 2004 har danske fans kunnet følge amerikansk fodbold på Viaplays kanaler, men nu er det slut: Markedet har forandret sig for meget, lyder det fra Viaplay Group, der hidtil har siddet på rettighederne.

Lindhardt og Ringhof ser gevinst i forskelligheder med nykøbte Clio

Med overtagelsen af edtech-selskabet Clio har Lindhardt og Ringhof Uddannelse forstærket sin topposition på markedet for lærermidler. En ny, samlet platform vil stå klar inden for ”et års tid”, siger direktør. Konsolideringen vil også betyde afskedigelser bl.a. af Clios adm. direktør.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs