MediaWatch

Tidligere TV 2-chef valgt ind i Gyldendals bestyrelse

Forlaget Gyldendal har fået to nye medlemmer af bestyrelsen, og én af dem har erfaring fra ledende stillinger hos Berlingske og TV 2.

Foto: MORTEN LANGKILDE/POLFOTO/ARKIV

Gregers Wedell-Wedellsborg er blevet valgt ind Gyldendals bestyrelse ved den årlige generalforsamling. Det fremgår af en fondsbørsmeddelelse.

Det nye bestyrelsesmedlem havde i en årrække ledende stillinger hos både TV 2 og Berlingske, før han i 2012 skiftede til dagligvarekæden Coop. Her har han i dag titel af koncerndirektør.

Ud over Gregers Wedell-Wedellsborg blev også Mette Lykke valgt ind i bestyrelsen. Hun er især kendt for at være en af skaberne af motions-appen Endomondo.

I Gyldendals bestyrelse sidder også en anden mediepersonlighed, nemlig TV 2's adm. direktør, Merete Eldrup. Hun blev genvalgt på generalforsamling og blev efterfølgende ligeledes genvalgt som næstformand, da bestyrelsen konstituerede sig.

Ifølge en registrering i databasen BIQ trådte Lene Tranberg og Erik Preben Mejer ud af Gyldendals bestyrelse i forbindelse med generalforsamlingen.

Mere fra MediaWatch

Koda opponerer mod ny musikpolitik i DR

Nye retningslinjer i DR betyder, at kommercielt udgivet musik som udgangspunkt ikke længere skal bruges i programmer. Men public service-stationen bør have fokus på andet end katalog-musikken, mener Kodas adm. direktør.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs