MediaWatch

Brancheforening hyrer medstifter af Bureaubiz som redaktør

En ny gren af interesseorganisationen Grakom, der vil samle den kreative del af bureaubranchen, har ansat redaktør med baggrund på Bureaubiz.

Foto: Christian Bendix/Grakom

Creative Club, der er en ny brancheforening under interesseganisationen Grakom, henter freelancejournalist Pia Osbæck til som redaktionel tovholder på kommunikationskanalerne. Det fremgår af en pressemeddelelse.

Grakom, der organiserer den grafiske industri, tog tidligere på året initiativet til Creative Club, der er målrettet kreative bureauer. Pia Osbæck får som redaktør og journalist ansvaret for at skrive nyheder fra bureaubranchen til Creative Clubs nyhedsbreve, hjemmeside og sociale medier.

"Vi glæder os over at have fået en redaktør, der har et så indgående kendskab til branchen, og som kan levere historier om de nyeste tendenser inden for markedsføring. Creative Club skal være det samlende sted i branchen, hvor bureaufolk får ny viden både fra vores nyhedsbreve og fra vores arrangementer," siger Thomas Torp, adm. direktør for Grakom, i meddelelsen.

Pia Osbæck var i 2008 med til at stifte branchemediet Bureaubiz med Finn Graversen. Hun stoppede i 2018 og har efterfølgende arbejdet som freelancejournalist blandt andet for Mediawatch.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere