MediaWatch

Deutsche Telekom med tab i 4. kvt

Underskuddet udvidedes til 364 millioner euro eller 2,7 milliarder kroner fra 77 millioner euro i perioden året før, oplyser selskabet til Frankfurt børsen.

Salget viste ikke de store ændringer og endte med 14,5 milliarder euro eller 108 milliarder kroner, oplyser Bloomberg News.

Årsagen til selskabets underskud tilskrives en nedskrivning på investeringer i det kuldsejlede lastbil-afgiftssystem, Mauten.

Nedskrivningen var på 442 millioner euro eller 3,3 milliarder kroner.

Deutsche Telekom meddeler samtidig, at selskabet vil begynde at foretage delopkøb efter selskabets nye topchef, Kai-Uwe Ricke i sit føsrte hele år i jobbet har skåret gælden ned til 42 milliarder euro.

Selskabet havde en nettoindtjening for hele året på 1,25 milliarder euro - det første helårsoverskud siden 2000 og efter et rekordunderskud på 24,6 milliarder i 2002.

Selskabets aktier faldt med én procent til 15,76 euro efter offentliggørelsen.


DaimlerChrysler, verdens femtestørste bilproducent fik et tab på 250 millioner euro efter Toll Collects fiasko.

Mere fra MediaWatch

Watch Medier opruster og udvider i Norge

Ansættelsen af nyhedsredaktør er en del af danske Watch Mediers norske søstermediers ekspansion. I løbet af 2022 skal han stå for lanceringen af to nye branchemedier.

45.000 så europæisk fodboldkamp hos lokalmedie

Redaktionschef kalder seertallene for ”rigtig flotte” i en lederartikel, efter at regionalavisen sikrede sig rettighederne til at vise Viborg FF’s Conference League-kamp på sin hjemmeside.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs