MediaWatch

Radikale vil give public service flere muskler, lægge skat på streamingtjenester og hjælpe Danwatch

I partiets forslag til næste års finanslov vil Radikale Venstre tilgodese public service med et tocifret millionbeløb, som skal finansieres af en skat på streamingtjenester. Derudover skal der afsættes millionbeløb til det undersøgende medie Danwatch.

De Radikales medieordfører Jens Rohde | Foto: Jens Dresling / Ritzau Scanpix

Radikale Venstre lægger i sit udspil til næste års finanslov op til at give DR og andre public service-udbydere mere at gøre godt med. I alt vil partiet afsætte en ekstra pulje på 50 mio. kr. til public service medier, fremgår det af forslaget, der er offentliggjort mandag.

"Vi har en stolt tradition for public service i Danmark, og det er med til at styrke vores demokrati og den offentlige samtale, vi har med hinanden. Det skal vi værne om. Derfor vil vi afsætte en pulje på 50 mio. kr. til at styrke public service i Danmark," lyder det.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Opsigelse i Ekstra Bladets ledelse, Podimo henter trecifret millionbeløb og Zentropa-chef frygter "international leverpostej" i dansk fiktiion er nogle af de vinde, der har blæst og formet det danske medielandskab i denne uge. Få dit overblik her.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs