Sony vil vise kontroversiel film på nettet

Sony vil forsøge at vise den kontroversielle film "The Interview" på nettet, efter at selskabet har trukket filmen tilbage efter hacker-angreb.
Foto: Ahn Young-joon/AP/Polfoto
Foto: Ahn Young-joon/AP/Polfoto

Filmselskabet Sony Pictures vil forsøge at vise den kontroversielle film 'The Interview' om et attentat mod Nordkoreas leder, Kim Jong-un, på nettet, skriver Berlingske.

"Det er stadig vores håb, at alle, der ønsker at se filmen, vil få mulighed for at gøre det," siger adm. direktør i Sony Pictures, Michael Lynton, til CNN og oplyser, at selskabet overvejer hvilke muligheder der findes på nettet.

Sony Pictures har besluttet at trække filmen, der skulle have haft verdenspremiere over julen, tilbage af frygt for hævnaktioner mod biografer og biografgængere, efter at selskabets computere er blevet hacket af angiveligt nordkoreanske hackere. Fredag sendte hackerne en meddelelse, hvori det lød, at "det var en meget klog beslutning".

Sonys beslutning om trække filmen tilbage er blevet kritiseret af den amerikanske præsident, Barack Obama. Præsidenten kritiserer, at Sony har givet efter for nordkoreansk pres.

Nordkorea afviste lørdag at have noget som helst med hackerangrebet at gøre, skriver Reuters.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også