MediaWatch

Netavisen Pio får ny chefredaktør

Kathrine Alexandrowiz afløser Peter Hummelgaard som chefredaktør for Netavisen Pio. Han stopper for at fokusere på den kommende valgkamp, hvor han stiller op til Folketinget for S.

Foto: Socialdemokraterne/Polfoto/Arkiv

Folketingskandidat for Socialdemokratiet Peter Hummelgaard stopper som chefredaktør for Netavisen Pio for at bruge sin tid på den kommende valgkamp, skriver han i en klumme på Netavisen Pio.

Ny chefredaktør er 33-årige Kathrine Alexandrowiz, som var kandidat for Socialdemokratiet til Europa-Parlamentsvalget i år samt tidligere næstformand i Danmarks Socialdemokratiske Ungdom.

"Jeg har fulgt Netavisen Pio fra starten, og derfor er jeg også ekstra lykkelig for at være blevet chefredaktør. Det har været en fed udvikling. Netavisen er gået fra at være en blog, hvor man gerne ville spille op mod politiske kommentatorer til at blive det her fælles talerør for arbejderbevægelsen. Vi bliver nu tilmeldt Pressenævnet, og dermed tager vi også det ekstra skridt til at en blive en seriøs netavis," udtaler Kathrine Alexandrowiz til Piopio.dk.

Hun fastslår, at Netavisen Pio fortsat skal føre den røde dagsorden, men ønsker at avisen skal levere endnu flere argumenter og kernesocialdemokratiske analyser. Her peger hun især på en styrket forbindelse til det socialdemokratiske bagland.

Foruden at lede redaktionen, der består af tre ansatte, vil hun selv bidrage med en ugentlig leder, fundraise til projektet og lade socialdemokrater uden for Slotsholmen komme mere til orde, skriver Netavisen Pio.

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs