MediaWatch

DK Medier udvider med medie om deleøkonomi

Mediehuset bag avisen Kommunen og netavisen dknyt.dk søsætter netmedie med fokus på deleøkonomi.

Et nyt netmedie har slået dørene op i dag, skriver dknyt.dk. "Delebyer.dk" bliver det første nichemedie, der udelukkende dækker deleøkonomiens udvikling og betydning med nyheder, reportager og blogs.

Bag det nye medie står mediehuset DK Medier, der bl.a. også udgiver netavisen dknyt.dk og avisen Kommunen.

"Danskerne har jo altid delt, men med de nye digitale platforme har det virkeligt taget fart, og flere og flere økonomer mener, at deleøkonomien kommer til at ændre den måde, vi tænker ejerskab på. Derfor er det vigtigt, at der er noget kvalificeret nyhedsstof på området, og det vil vi gerne levere," siger direktør i DK Medier, Claus G. Theilgaard, om det nye tiltag.

Han uddyber, at det nye medie især vil have fokus på at dække deleøkonomiens betydning for det offentlige Danmark, der er et fælles omdrejningspunkt for dækningen i DK Mediers udgivelser.

Lanceringen af delebyer.dk er samtidig timet i forbindelse med, at Erhvervs- og Vækstministeriet har varslet en strategi for, hvordan der skal tænkes deleøkonomi i Danmark, siger Claus G. Theilgaard.

Mere fra MediaWatch

Aller Media-topchef om nedlæggelse af printmagasin til unge: "Tiden er moden"

Næste år ville ”Vi Unge” som printmagasin være fyldt 60 år. Men fra årsskiftet er den trykte version af magasinet til teenagepiger fortid. Topchef i Aller Media kalder det en ”meget logisk beslutning” og forklarer samtidig, hvad der ligger bag en række andre, større ændringer i Aller Medias redaktionelle setup.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs