MediaWatch

Zetland får fire millioner i mediestøtte

Med udsigten til millioner i mediestøtte følger Det nye Zetland planen om lancering til næste år, skriver adm. direktør.

De økonomiske brikker falder så småt på plads for Zetland, som lægger an til at relancere sig som et nyhedsmedie, kaldet Det nye Zetland. På sin hjemmeside skriver Zetland nemlig, at Kulturstyrelsen stillet Zetland fire mio. kr. i mediestøtte over de kommende to år i udsigt.

Zetland havde oprindeligt søgt om fem mio. kr., men skriver, at de havde krydset fingre for at modtage mindst fire mio. kr. Det nye Zetland havde på forhånd fået 8 mio. kr. i private investeringer.

"Nu er en af de sidste sten ryddet af vejen: Alt peger nu på, at Det nye Zetland kommer til verden næste år, nogenlunde efter planen og alle de mål, vi har proklameret over for vores støtter og følgere, siden vi i sommer offentliggjorde vores planer. Nu mangler vi kun at aftale de sidste detaljer med vores investorer," skriver Jakob Moll, adm. direktør i Zetland.

Zetland har tidligere meddelt, at de håber håber at kunne skaffe yderligere yderligere 1-2 mio. kr. fra private fonde.

En del af mediestøttekronerne skal bruges på investestere i teknik, mens den største del af pengene skal gå til at ansætte journalister, skriver Jakob Moll.

Mere fra MediaWatch

CNN varsler afskedigelser

En fyringsrunde, der vil finde sted denne uge, er blevet annonceret til medarbejderne i CNN. Ifølge CNN Business bliver den omfattende.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs