MediaWatch

Spotify-chef afløser dansk Huffpost-direktør

Jimmy Maymann siger efter godt tre år farvel til sin direktørstilling på Huffington Post.

Jimmy Maymans afløser som adm. direktør for Huffington Post er fundet.

En af de højst placerede danske mediemennesker Jimmy Maymann stopper nu som adm. direktør for Huffington Post. Det skriver nyhedsbureauet Reuters.

Hans afløser bliver Jared Grusd, der tidligere har arbejdet for musiktjenesten Spotify.

Huffington Post er ejet af den store, amerikanske internetudbyder og medievirksomhed AOL, som nu er ejet af Verizon Communications.

Jimmy Maymann har siddet i jobbet siden efteråret 2012. Han skal nu i stedet stå i spidsen for AOL's forbrugerrettede produkter. Samtidig skal han arbejde med Verizons nye video-abonnementsservice, der snart bliver lanceret.

Ifølge en artikel fra Huffington Post er det gået markant frem for internetmediet, imens Jimmy Maymann har været administrerende direktør.

Siden 2011 har mediet udvidet sine unikke, månedlige besøgstal fra 30 millioner i USA til over 200 millioner brugere i 14 lande i 2015.

AOL er i øjeblikket i gang med en større reorganisering, hvor virksomheden vil blive delt ind i tre særskilte dele. Her skal en del fokusere på forbrugerrettede produkter, som Jimmy Maymann skal stå i spidsen for.

"Vi har et mål om at blive den største, mobile medieplatform," siger administrerende direktør for AOL, Tim Armstrong i en artikel fra Huffington Post.

"Hvis du ser på, hvor aggressive vi har været de seneste 12 måneder, kan du se, at vi er seriøse. Vi er en virksomhed på farten," siger han.

/ritzau/

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

I JP/Politikens Hus har aviserne afsluttet forhandlingerne om afskedigelser, og samtidig er opsigelser blevet annonceret på flere andre adresser i Mediedanmark. En længe ventet aftale med Netflix landede, og i Norge er en global podcasttrend, som DR følger tæt, blevet tydelig. Få overblikket her.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs