MediaWatch

Ebay Classifieds henter kommerciel direktør fra Egmont til DBA og Bilbasen

Den Blå Avis og Bilbasen får fælles kommerciel direktør, som skal varetage forretningsudviklingen af de store danske onlinemarkedspladser.

Erik Norberg, ny kommerciel direktør hos DBA og Bilbasen. | Foto: PR-foto.

Erik Norberg er startet som kommerciel direktør hos DBA, Bilbasen og Bilinfo. Han kommer fra en stilling som direktør for Egmonts nordiske bureaudivision.

Med ansættelsen af en ny kommerciel direktør vil Ebay Classifieds styrke samarbejdet mellem de to danske online-markedspladser.

"Med Erik Norberg får vi en kapacitet med international erfaring til vores ledergruppe. Erik vil bidrage med at udvikle datadrevne, digitale samarbejder som samtidig vil styrke brugeroplevelsen på vores markedspladser, hvad enten man bruger DBA eller Bilbasen," siger Abhishek Roy, adm. direktør for Ebay Classifieds Scandinavia.

Erik Norberg har tidligere været COO for Schibsted Classifieds i Nord- og Østeuropa. Schibsted skal efter planen i løbet af foråret overtage DBA, Bilbasen og Bilinfo.

"Fra et professionelt perspektiv har jeg fulgt med i hvordan DBA og Bilbasen er kommet til en position, hvor hver anden dansker hver måned bruger dem, og jeg ser frem til, at kunne udvikle de kommercielle ambitioner," siger Erik Norberg, som udover det kommercielle ansvar også varetager forretningsudvikling og kommunikation for de danske onlinemarkedspladser.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Nyt fra dansk og international streaming, papirmangel og andre udfordringer for traditionelle medier er blandt ugens vigtigste mediehistorier. Få overblikket her.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs