MediaWatch

Medieplatform med Løvens Hule-investor om bord henter mere kapital efter tab

Iværksætterselskabet Indieframe med Hummel-ejer, Zetland-investor og fynsk bladfond i ejerkredsen sikrer driften med en kapitalindsprøjtning. Samtidig er der ændring i bestyrelsen - bl.a. på formandsposten.

Iværksætterne Lars Brask og Cecilia Valsted har tidligere arbejdet sammen i mediebranchen og stiftede i 2016 Indieframe, der i dag har over 70.000 brugere ifølge hjemmesiden | Foto: Thomas Cato

Ejerkredsen bag Indieframe, der har udviklet en online platform til salg og håndtering af billed- og videoindhold til brug i bl.a.mediedækningen, har været ved lommerne og skudt penge i startuppen for at sikre driften.

Selskabet har fået tilført knap 1,9 mio. kr. ved årsskiftet, fremgår det af Det Centrale Virksomhedsregister. 1,25 mio. kr. er indskudt kontant, mens knap 650.000 kr. er sket ved annullering af gæld.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Ny Zetland-chefredaktør, redning af radiokanaler og Radio Loud 2.0 har været ingredienserne i denne uges mediegryderet. Få stillet sulten med vores sammenkog af de vigtigste historier i denne briefing.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs