MediaWatch

A-Pressen holder hænderne på rattet efter nyt partnerskab om A4 Medier

A-Pressen har fundet ny medejer til A4 Medier og afskærer sig dermed ikke fra mediestøtte, men sidder i modsætning til tidligere på aktiemajoriteten. Ejerfordelingen signalerer, at "A4 Medier er barn, som A-Pressen er særligt glad for," siger direktør.

Rasmus Østrup Møller, direktør, A-Pressen.

Fagbevægelsens Hovedorganisations medieselskab A-Pressen har fundet en ny medejer af A4 Medier, der tidligere hed Avisen.dk. Det meddelte selskabet i går, da Willmore, der bl.a. beskæftiger sig med abonnementssalg for nichemedier, blev præsenteret som ny minoritetsejer.

Ejerfordelingen er skruet sådan sammen, at A-Pressen ejer 65 pct. af A4 Medier, mens Willmore ejer de resterende 35 pct. Dermed har A-Pressen sat sig på en større del af mediet i forhold til tidligere, hvor selskabet delte ejerskabet ligeligt med Freeway. Fordelingen understreger A-Pressens ønske om at have hånd i hanke med medieselskabet, lyder det fra Rasmus Østrup Møller, direktør for A-Pressen.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Overblik: Sådan er medieaftalerne landet siden 2000

Hvert andet medieforlig siden 2000 har – i grove træk – haft bred politisk opbakning, mens den anden halvdel af forligene er indgået med smalt flertal. Her får du overblik over, hvordan de seneste årtiers forlig er landet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs