MediaWatch

A-Pressen holder hænderne på rattet efter nyt partnerskab om A4 Medier

A-Pressen har fundet ny medejer til A4 Medier og afskærer sig dermed ikke fra mediestøtte, men sidder i modsætning til tidligere på aktiemajoriteten. Ejerfordelingen signalerer, at "A4 Medier er barn, som A-Pressen er særligt glad for," siger direktør.

Rasmus Østrup Møller, direktør, A-Pressen.

Fagbevægelsens Hovedorganisations medieselskab A-Pressen har fundet en ny medejer af A4 Medier, der tidligere hed Avisen.dk. Det meddelte selskabet i går, da Willmore, der bl.a. beskæftiger sig med abonnementssalg for nichemedier, blev præsenteret som ny minoritetsejer.

Ejerfordelingen er skruet sådan sammen, at A-Pressen ejer 65 pct. af A4 Medier, mens Willmore ejer de resterende 35 pct. Dermed har A-Pressen sat sig på en større del af mediet i forhold til tidligere, hvor selskabet delte ejerskabet ligeligt med Freeway. Fordelingen understreger A-Pressens ønske om at have hånd i hanke med medieselskabet, lyder det fra Rasmus Østrup Møller, direktør for A-Pressen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Top 20: OL-håndbold og sejlsport trak flest seere

TV 2's nye underholdningsprogram "Først og sidst" tabte sin førerposition fra forrige uge til en række OL-opgør, som skubbede andre formater ned af listen. OL stod for 12 af 20 udsendelser i Kantar Gallups liste over sidste uges 20 mest sete liveprogrammer.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs