MediaWatch

Ugebrevet A4 relancerer med brugerbetaling på nichestof

Ugebrevet A4 skifter navn og vil lægge en del af indholdet bag betalingsmur. Det bliver ikke nemt at trække private kunder ind i butikken, erkender chefredaktør, der samtidig mener, at mediet har trængt til at blive mere tidssvarende.

Foto: Screenshot

Ugebrevet A4, som er ejet af selskabet Avisen.dk, har bygget om og er netop gået i luften med en ny, flerstrenget medieportal. Samtidig skifter mediet navn, og som et led i de fremtidige planer bliver der desuden introduceret brugerbetaling på en del af artiklerne i løbet af april.

Baggrunden for relanceringen af Ugebrevet A4, som nu skal hedde A4 Medier, er ifølge chefredaktør Nicolai Kampmann, at mediets hidtidige navn er forældet. Desuden hænger forretningen ikke sammen med udelukkende gratis indhold.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Ekstra Bladet overhaler B.T. på trafikmåling i juni

Der blev for første gang i flere år trukket flere sidevisninger og besøgende til ekstrabladet.dk end konkurrenterne på B.T. i juni måned. Chefredaktør tror på B.T.s generobring af førerpositionen, og målt på unikke brugere og besøgstal har B.T. halet ind på konkurrenten.

EM-sponsor lægger penge i dansk fodboldmedie

Bold.dk’s redaktionelle dækning af EM i kvindefodbold har fået en saltvandsindsprøjtning fra Visa igennem kampagnen ”The Equal Sponsorship”, som skal bringe dækningen op på niveau med herrefodbold.

B.T. henter ny journalistisk chef fra Frihedsbrevet

Videochef på Frihedsbrevet og tidligere video- og podcastredaktør på Ekstra Bladet rykker videre til B.T., hvor hun skal udvikle og drive det snart 100 pct. digitale medies journalistik mod nye formater.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs